VOEDINGSMIDDELEN

Exact voor Windows

Bij een relatie die al jaren naar tevredenheid met Exact werkte, en door ons geïmplementeerd was, diende een migratie naar nieuwe Exact software verzorgd te worden. De migratie was niet louter een software update, maar ook functioneel een upgrade. Bovendien moesten processen anders. De nadruk kwam te liggen op traceabillity en batchgeristratie, wat in de verouderde software niet mogelijk was. Het lukte ons de opdrachtgever te overtuigen van de nieuwe functionaliteit, en werd er geen migratie maar een volledig nieuwe implementatie gedaan.

Exact Globe

Met goed gevolg. Als klap op de vuurpijl, het was kerst: “wij willen eigenlijk ook wel het WMS en barcode scansysteem per 1 januari live hebben”! In tijd van 2 weken werd een nieuwe omgeving inclusief een WMS systeem opgetuigd én geïmplementeerd.

Kritische succesfactoren

Een van de meest kritische succesfactoren in dit geheel is wel, dat er intern bij deze klant een projectleider was (en nog is), die precies van de hoed en de rand wist, en behalve goed kon verwoorden wat hij wilde, ook kon zeggen hoe hij dit voor zich zag en dit ook begreep.

Huidige status

Hierna zijn nog diverse kleinere projecten opgestart, zoals het automatiseren van de SSCC labeling, verkoopprognose automatisering en integratie, bedrijfsovernames en 1 op 1 implementatie bij overgenomen en zusterbedrijven in binnen en buitenland.