DE REGISSEUR

Van ons als regisseur kunt u erop vertrouwen dat wij als geen ander overzicht creëren over alle facetten van een project. En wij stappen vooral niet zelf in de actie, hoe inspirerend dit ook kan zijn. Wij dragen bij aan de zelflerende organisatie, opdat verbeteringen gedragen en geborgd worden. Als regisseur nemen wij vlot waar welke raakvlakken activiteiten vertonen met andere processen en disciplines. Door nu relevante disciplines adequaat met elkaar in verbinding te brengen, kunnen processen veel beter op elkaar afgestemd worden. Als regisseur ontzorgen wij opdat u en uw teamleden op optimale wijze met het werk door kunnen.

DENKEN EN DOEN

Initiatiefnemer Van Smarters is Mart van Breemen. Zijn vader werkte bij Philips als machinebankwerker. Het lag in de lijn der verwachting, dat Mart in zijn voetsporen zou treden. Bij het 25 jarig jubileum van zijn vader kreeg Mart een rondleiding. Het machinebankwerk had zijn belangstelling, maar viel in het niet bij zijn aandacht voor de route die de werkopdracht maakte. ‘Wat gaat eraan vooraf voordat de werkorder vader bereikte?’, vroeg de jonge Van Breemen zich af. De liefde voor procesoptimalisatie was geboren. Na het VWO begon Mart bij een accountantskantoor. Daarnaast volgde hij de studie Nivra. De volgende stap was die van boekhouder bij een verpakkingsgroothandel. Dit was een relatief klein bedrijf. Hierdoor was het mogelijk én wenselijk om op diverse terreinen van de bedrijfsvoering actief te zijn, zelfs tot aan het bedienen van de vorkheftruck.

IN DE VOORSTE LINIE VAN HET VAKGEBIED

Aansluitend diende zich begin jaren negentig de kans aan om als controller aan de slag te gaan bij een internationale tentoonstellingsbouwer. Tot de activiteiten behoorde de automatisering. Een discipline die toen nog in de kinderschoenen stond. Via Lotus 123, Excel en Exact werd het ERP pakket uitgebouwd, tot en met elektronische urenregistratie, CRM en Salarisadministratie. De toenmalige automatiseringsleverancier bood de mogelijkheid om daar als consultant aan de slag te gaan. Samen met enkele andere gedreven consultants ontstond het inzicht dat de desbetreffende diensten beter en betaalbaarder gerealiseerd konden worden. De stap naar zelfstandig ondernemerschap werd gezet. Het bewijs van hun visie werd geleverd met de ontwikkeling van het pakket Flow2Go.

OMDAT HET SMARTER(S) KAN

Mart’s hart ligt bij de werkvloer. Daarom besloot hij de consultancy discipline voorrang te geven op zijn ontwikkelcapaciteiten. Inmiddels vormt hij dan ook voor vele opdrachtgevers “het geweten” van hun onderneming. Vanuit dit geweten zet hij zich samen met zijn netwerk van specialisten in om de productieafdelingen te versterken met heldere analyses, oplossingen, plannen en resultaten op het gebied van organisatie, automatisering en IT. De mens staat hierbij volledig centraal. Het netwerk bestaat uit vakspecialisten in Lean en QRM, accountants, financiële dienstverleners en aangesloten vakgebieden. Samen vormen zij Smarters.

Organisatieadvies

ORGANISATIEADVIES

Automatiseringsadvies

AUTOMATISERINGSADVIES

IT advies

IT ADVIES

Smarters Netwerk

SMARTERS NETWERK